Kistokaji-tó
Kistokaji-tó
Mozgasd az egeret a térképen!

Térkép betöltése…
Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
Ahogy megjelenik a tavaszi napsütés, egyre többen vágyunk vissza a vizek partjára, hogy élményeket, tapasztalatokat és persze halakat gyűjtsünk. Az online horgászközösségekben számos érdekes kérdés és eszmecsere zajlik, ezek közül most öt izgalmas felvetést válogattunk ki, amelyekre szeretnék mások számára is hasznos választ adni. Nem a sablonos reklámszövegek világa ez, hanem a gyakorlatban is hasznos tanácsoké, életszerű megközelítésekké. Ha te is keresed a finomhangolásokat a módszereidben, ezek a gondolatok neked szólnak.
A vietnámi túrámon saját bőrömön tapasztaltam meg, mit jelent az allergiás reakció… De hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre?
Mozgasd az egeret a térképen!
Vásárhelyi István Horgász Egyesület
Közvetlen a vízparton.
A vízben megtalálható a ponty, amur, süllő, csuka, harcsa, busa és pisztráng, és egy két lelkes horgásznak köszönhetően törpeharcsa is.
Az elmúlt évtizedekben haltelepítéseinknél domináns volt a ponty és az amur. Ezek mellett rendszeresen helyezünk ki csuka és süllő ivadékot, dévérkeszeget, kárászt és keszegféléket.
Az Országos horgászrend szerint, a pontyra vonatkozóan is!
Engedélyezett
Engedélyezett
Etetőhajó nem engedélyezett
A kistokaji tavon csónak és egyéb segédeszközök használata, valamint ezekről való horgászat szigorúan tilos!
Minimum 10 cm-es jégvastagság felett!A jégen mindenki CSAK saját felelősségére tartózkodhat!
Engedélyezett
Van
Nincs
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.