Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
Ahogy megjelenik a tavaszi napsütés, egyre többen vágyunk vissza a vizek partjára, hogy élményeket, tapasztalatokat és persze halakat gyűjtsünk. Az online horgászközösségekben számos érdekes kérdés és eszmecsere zajlik, ezek közül most öt izgalmas felvetést válogattunk ki, amelyekre szeretnék mások számára is hasznos választ adni. Nem a sablonos reklámszövegek világa ez, hanem a gyakorlatban is hasznos tanácsoké, életszerű megközelítésekké. Ha te is keresed a finomhangolásokat a módszereidben, ezek a gondolatok neked szólnak.
A vietnámi túrámon saját bőrömön tapasztaltam meg, mit jelent az allergiás reakció… De hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre?
Egy újabb különleges termék a Bait Bait boszorkánykonyhájából. A Bait Bait paszta sajátossága, hogy nincs előre bekeverve. A csomag tartalma 0,5 kg „pasztapor” és egy flakon aktivátor. A flakonon található egy jel, ameddig vízzel fel kell tölteni az üveget, majd jól összerázni. Az így kapott folyadék elegendő lesz a csomagban található por mennyiségéhez, ebből adódóan mindig csak annyit kell bekevernünk, ami felhasználásra kerül. Nem kell azon aggódni, hogy a massza beszárad vagy megromlik.
A paszta felhasználása nagyon széleskörű, így rágyúrható ólomra, etetőkosárba, és a csalinkat is bevonhatjuk vele. A rakós botokkal pecázóknak jó hír, hogy pasztás csalizás is lehetséges vele. A paszta további különlegessége, hogy olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a vízzel való találkozáskor kikönnyülnek, és a bojlinkat bevonva, egy enyhén könnyített csalit kapunk. Kiélezett helyzetekben, vagy versenykörülmények között verhetetlen fegyver lehet.
Elkészítési javaslat:
A csomag felbontása után egy zacskóban 0,5 kg paszta alap található, illetve a csomagban van egy flakon, amiben található egy adott mennyiségű folyadék. A flakon tetejét levéve a jelig töltsük fel sima vízzel, vagy a tó vízével, és alaposan rázzuk össze. Az így kapott folyadék mennyiség elegendő lesz a paszta alaphoz. Egy kis tálba vagy vödörbe öntsünk egy kis folyadékot, és addig adagoljuk a port hozzá, amíg a számunkra megfelelő állagot nem kapjuk. A peca végén a megmaradt pasztát pár napig eltarthatjuk egy zacskóban, de ha nem megyünk pár hétig pecázni a fagyasztóban való tárolást javasoljuk.
A kész paszta mennyisége 0,75 kg.
Ízesítés: Sárgabarack + chili
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Egy újabb különleges termék a Bait Bait boszorkánykonyhájából. A Bait Bait paszta sajátossága, hogy nincs előre bekeverve. A csomag tartalma 0,5 kg „pasztapor” és egy flakon aktivátor. A flakonon található egy jel, ameddig vízzel fel kell tölteni az üveget, majd jól összerázni. Az így kapott folyadék elegendő lesz a csomagban található por mennyiségéhez, ebből adódóan mindig csak annyit kell bekevernünk, ami felhasználásra kerül. Nem kell azon aggódni, hogy a massza beszárad vagy megromlik.
A paszta felhasználása nagyon széleskörű, így rágyúrható ólomra, etetőkosárba, és a csalinkat is bevonhatjuk vele. A rakós botokkal pecázóknak jó hír, hogy pasztás csalizás is lehetséges vele. A paszta további különlegessége, hogy olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a vízzel való találkozáskor kikönnyülnek, és a bojlinkat bevonva, egy enyhén könnyített csalit kapunk. Kiélezett helyzetekben, vagy versenykörülmények között verhetetlen fegyver lehet.
Elkészítési javaslat:
A csomag felbontása után egy zacskóban 0,5 kg paszta alap található, illetve a csomagban van egy flakon, amiben található egy adott mennyiségű folyadék. A flakon tetejét levéve a jelig töltsük fel sima vízzel, vagy a tó vízével, és alaposan rázzuk össze. Az így kapott folyadék mennyiség elegendő lesz a paszta alaphoz. Egy kis tálba vagy vödörbe öntsünk egy kis folyadékot, és addig adagoljuk a port hozzá, amíg a számunkra megfelelő állagot nem kapjuk. A peca végén a megmaradt pasztát pár napig eltarthatjuk egy zacskóban, de ha nem megyünk pár hétig pecázni a fagyasztóban való tárolást javasoljuk.
A kész paszta mennyisége 0,75 kg.
Ízesítés: Sárgabarack + chili
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.