Ebben a kisfilmben lépésről lépésre haladva mutatom be azt a végszereléket, amelyet a dunai nagyponty-horgászataim során rendkívül eredményesen használtam.
Mióta megjelent a spiccbotos busahorgászatról szóló filmem és írásom, többen is jeleztétek, hogy jó lenne ezt a fajta horgászatot amur- és pontyhorgászat során is bemutatni. Természetesen engem nem kell sokat győzködni, ha egy számomra új és izgalmas módszerről van szó, így a megfelelő hely felderítése után már be is terveztük a forgatást. Tisztában vagyok vele, hogy ez a távolról jött technika megosztja a hazai pecásokat, de az aggályokat ezzel az írással és filmmel szeretném most kicsit szétoszlatni.
Kifejezetten keresem azokat a kevésbé ismert vagy gyakorta teljesen ismeretlen hazai és külföldi vízterületeket, amelyek még nincsenek „felkapva”. A kockázat sokkal nagyobb az ilyen helyeken, hiszen gyakorta azt sem lehet tudni biztosan, hogy mi lakik bennük. De egy ilyen helyen becserkészett, elsőként megfogott, érintetlen hal számomra sokkal nagyobb kihívást és örömet ad, mint amikor már sokadik vagyok a sorban…
A Tüzes Barack bojli megszületése közel 12 éves múltra vezethető vissza. A Balatonon született meg ez a különleges csali. Ez a fajta bojli különleges növényi fehérjék kompozíciójából áll, illetve a tigrismogyoró és a pörköltmogyoró ad neki egy igazi kalórialöketet. Ebben a csaliban nagy mennyiségű természetes amino található és egy kis csilipaprika ad neki egy csípős beütést. A csali vízoldékonyságáról egy különleges fehérje kettős gondoskodik. A Tüzes Barackot azon horgászoknak javasoljuk, akik szívesen feláldozzák az egyik botukat egy nagy hal reményében. Törpeharcsás és fehérhalaktól hemzsegő vízben is jó választás lehet. Amennyiben két külön etetés nem kivitelezhető, akkor nagyon jó eredmény érhető el, ha a Rodinnal fele-fele arányban alakítjuk ki az etetésünket.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Tüzes Barack bojli megszületése közel 12 éves múltra vezethető vissza. A Balatonon született meg ez a különleges csali. Ez a fajta bojli különleges növényi fehérjék kompozíciójából áll, illetve a tigrismogyoró és a pörköltmogyoró ad neki egy igazi kalórialöketet. Ebben a csaliban nagy mennyiségű természetes amino található és egy kis csilipaprika ad neki egy csípős beütést. A csali vízoldékonyságáról egy különleges fehérje kettős gondoskodik. A Tüzes Barackot azon horgászoknak javasoljuk, akik szívesen feláldozzák az egyik botukat egy nagy hal reményében. Törpeharcsás és fehérhalaktól hemzsegő vízben is jó választás lehet. Amennyiben két külön etetés nem kivitelezhető, akkor nagyon jó eredmény érhető el, ha a Rodinnal fele-fele arányban alakítjuk ki az etetésünket.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.