Ebben a kisfilmben lépésről lépésre haladva mutatom be azt a végszereléket, amelyet a dunai nagyponty-horgászataim során rendkívül eredményesen használtam.
Mióta megjelent a spiccbotos busahorgászatról szóló filmem és írásom, többen is jeleztétek, hogy jó lenne ezt a fajta horgászatot amur- és pontyhorgászat során is bemutatni. Természetesen engem nem kell sokat győzködni, ha egy számomra új és izgalmas módszerről van szó, így a megfelelő hely felderítése után már be is terveztük a forgatást. Tisztában vagyok vele, hogy ez a távolról jött technika megosztja a hazai pecásokat, de az aggályokat ezzel az írással és filmmel szeretném most kicsit szétoszlatni.
Kifejezetten keresem azokat a kevésbé ismert vagy gyakorta teljesen ismeretlen hazai és külföldi vízterületeket, amelyek még nincsenek „felkapva”. A kockázat sokkal nagyobb az ilyen helyeken, hiszen gyakorta azt sem lehet tudni biztosan, hogy mi lakik bennük. De egy ilyen helyen becserkészett, elsőként megfogott, érintetlen hal számomra sokkal nagyobb kihívást és örömet ad, mint amikor már sokadik vagyok a sorban…
A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A magyar vizeken felül nehéz francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A gyártások között is előfordulhat színbeli eltérés, a Glm liszt, és Glm liquid, illetve az alga változatos zöld színe végett.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A magyar vizeken felül nehéz francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A gyártások között is előfordulhat színbeli eltérés, a Glm liszt, és Glm liquid, illetve az alga változatos zöld színe végett.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.