Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
Ahogy megjelenik a tavaszi napsütés, egyre többen vágyunk vissza a vizek partjára, hogy élményeket, tapasztalatokat és persze halakat gyűjtsünk. Az online horgászközösségekben számos érdekes kérdés és eszmecsere zajlik, ezek közül most öt izgalmas felvetést válogattunk ki, amelyekre szeretnék mások számára is hasznos választ adni. Nem a sablonos reklámszövegek világa ez, hanem a gyakorlatban is hasznos tanácsoké, életszerű megközelítésekké. Ha te is keresed a finomhangolásokat a módszereidben, ezek a gondolatok neked szólnak.
A vietnámi túrámon saját bőrömön tapasztaltam meg, mit jelent az allergiás reakció… De hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre?
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.