Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
Ahogy megjelenik a tavaszi napsütés, egyre többen vágyunk vissza a vizek partjára, hogy élményeket, tapasztalatokat és persze halakat gyűjtsünk. Az online horgászközösségekben számos érdekes kérdés és eszmecsere zajlik, ezek közül most öt izgalmas felvetést válogattunk ki, amelyekre szeretnék mások számára is hasznos választ adni. Nem a sablonos reklámszövegek világa ez, hanem a gyakorlatban is hasznos tanácsoké, életszerű megközelítésekké. Ha te is keresed a finomhangolásokat a módszereidben, ezek a gondolatok neked szólnak.
A vietnámi túrámon saját bőrömön tapasztaltam meg, mit jelent az allergiás reakció… De hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre?
A kukoricacsíra a kukoricaszem veleje, így előszeretettel fogyasztja minden békés hal. Ezek felhasználása kukoricacsíra pellet formájában, vagy őrleményként már régóta jelen van a pontyhorgászatban.
Az új FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra fermentált állapotban tartalmazza a kukoricacsírát, így elsősorban a nyári, felmelegedett vizekben lehet hatékony adalékanyag. Amur és pontyhorgászat során akkor érdemes bevetni, ha nem szeretnénk az etetésre tévedő halakat gyorsan eltelíteni, de mindenképp szeretnénk őket lefoglalni, és helyben tartani.
A FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra négy fogós változatban kerül forgalomba. A Natúr, ízesítetlen változat, a Nagy Ponty a legendás, nevet adó aromával kezelt változat, mely piros színű. A Nagy Amur a torpedók kedvenc aromájával lett ízesítve, és zöld színű, míg a legtartalmasabb az Erjesztett roppantott tigrismogyoró + kukorica változat.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A kukoricacsíra a kukoricaszem veleje, így előszeretettel fogyasztja minden békés hal. Ezek felhasználása kukoricacsíra pellet formájában, vagy őrleményként már régóta jelen van a pontyhorgászatban.
Az új FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra fermentált állapotban tartalmazza a kukoricacsírát, így elsősorban a nyári, felmelegedett vizekben lehet hatékony adalékanyag. Amur és pontyhorgászat során akkor érdemes bevetni, ha nem szeretnénk az etetésre tévedő halakat gyorsan eltelíteni, de mindenképp szeretnénk őket lefoglalni, és helyben tartani.
A FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra négy fogós változatban kerül forgalomba. A Natúr, ízesítetlen változat, a Nagy Ponty a legendás, nevet adó aromával kezelt változat, mely piros színű. A Nagy Amur a torpedók kedvenc aromájával lett ízesítve, és zöld színű, míg a legtartalmasabb az Erjesztett roppantott tigrismogyoró + kukorica változat.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.