Mióta megjelent a spiccbotos busahorgászatról szóló filmem és írásom, többen is jeleztétek, hogy jó lenne ezt a fajta horgászatot amur- és pontyhorgászat során is bemutatni. Természetesen engem nem kell sokat győzködni, ha egy számomra új és izgalmas módszerről van szó, így a megfelelő hely felderítése után már be is terveztük a forgatást. Tisztában vagyok vele, hogy ez a távolról jött technika megosztja a hazai pecásokat, de az aggályokat ezzel az írással és filmmel szeretném most kicsit szétoszlatni.
Kifejezetten keresem azokat a kevésbé ismert vagy gyakorta teljesen ismeretlen hazai és külföldi vízterületeket, amelyek még nincsenek „felkapva”. A kockázat sokkal nagyobb az ilyen helyeken, hiszen gyakorta azt sem lehet tudni biztosan, hogy mi lakik bennük. De egy ilyen helyen becserkészett, elsőként megfogott, érintetlen hal számomra sokkal nagyobb kihívást és örömet ad, mint amikor már sokadik vagyok a sorban…
A horog felszerelésünk utolsó és egyben az egyik legfontosabb alkotóeleme! Az új By Döme TEAM FEEDER horogcsaládba összegyűjtöttük azokat a legnépszerűbb és „legfogósabb” modelleket, amelyek kialakítása, formája, hegykiképzése évtizedek óta bizonyítja megbízhatóságát. Van ezek között mikro szakállas és szakáll nélküli változat is, valamint keszeg- és pontyhorgászathoz egyaránt alkalmas modell. És ez csak a kezdet, a választékot folyamatosan bővítjük majd!
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban, sőt 2024-től immár 30+ és 35+ méretekben is elérhető a Magnum csali!
A MONSTER Magnum 35+ az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 24 mm átmérőjű, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 5 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 5-8 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, ütős csali, amely az igazán nagy és óvatos halak horgászata során ajánlott. A balatoni behúzós nagyponty-horgászatok egyik „titkos fegyvere”!
Hatféle fogós változatban érhető el: A 2024-es új ízek közül a Fűszeres Máj magja barna, az oldódó réteg bordó, a Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg narancssárga. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban, sőt 2024-től immár 30+ és 35+ méretekben is elérhető a Magnum csali!
A MONSTER Magnum 35+ az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 24 mm átmérőjű, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 5 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 5-8 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, ütős csali, amely az igazán nagy és óvatos halak horgászata során ajánlott. A balatoni behúzós nagyponty-horgászatok egyik „titkos fegyvere”!
Hatféle fogós változatban érhető el: A 2024-es új ízek közül a Fűszeres Máj magja barna, az oldódó réteg bordó, a Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg narancssárga. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.