Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
Ahogy megjelenik a tavaszi napsütés, egyre többen vágyunk vissza a vizek partjára, hogy élményeket, tapasztalatokat és persze halakat gyűjtsünk. Az online horgászközösségekben számos érdekes kérdés és eszmecsere zajlik, ezek közül most öt izgalmas felvetést válogattunk ki, amelyekre szeretnék mások számára is hasznos választ adni. Nem a sablonos reklámszövegek világa ez, hanem a gyakorlatban is hasznos tanácsoké, életszerű megközelítésekké. Ha te is keresed a finomhangolásokat a módszereidben, ezek a gondolatok neked szólnak.
A vietnámi túrámon saját bőrömön tapasztaltam meg, mit jelent az allergiás reakció… De hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre?
Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása szabályozható.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása szabályozható.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.