A horog felszerelésünk utolsó és egyben az egyik legfontosabb alkotóeleme! Az új By Döme TEAM FEEDER horogcsaládba összegyűjtöttük azokat a legnépszerűbb és „legfogósabb” modelleket, amelyek kialakítása, formája, hegykiképzése évtizedek óta bizonyítja megbízhatóságát. Van ezek között mikro szakállas és szakáll nélküli változat is, valamint keszeg- és pontyhorgászathoz egyaránt alkalmas modell. És ez csak a kezdet, a választékot folyamatosan bővítjük majd!
A nyár közeledtével mindig megsokszorozódnak az érdekes kérdések. A jó idő és a közelgő vakáció hatására sorra telnek meg a vízpartok és kerülnek partra szebbnél szebb fogások! Szakíróként és szenvedélyes horgászként kevés felemelőbb érzés van annál, mint amikor egy-egy tanácsunk hatására fogja meg valaki élete halát. Bízom benne, hogy e rovatunkban ismét segíteni tudok kedves olvasóinknak!
Az Owner horgokat a világ legjobbjai között tartják számon. Mind minőségben, mind gyártástechnológiában olyan szintet képviselnek, ami a prémium kategóriába sorolja az Owner termékeket. A japán horoggyártás művészete évtizedekre vezethető vissza, így a minőség garantált! Ebben az írásban a feederhorgászathoz optimalizált változatokat mutatjuk be.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Vörös Démon piros színű, sűrű, kifejezetten édes, érett földieperrel megegyező illatú aroma, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Az emberi orr számára is finomnak, kellemesnek tűnik, de jobban beleszagolva érződik csak ki, hogy mennyire tömény.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Vörös Démon piros színű, sűrű, kifejezetten édes, érett földieperrel megegyező illatú aroma, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Az emberi orr számára is finomnak, kellemesnek tűnik, de jobban beleszagolva érződik csak ki, hogy mennyire tömény.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.