Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
Ahogy megjelenik a tavaszi napsütés, egyre többen vágyunk vissza a vizek partjára, hogy élményeket, tapasztalatokat és persze halakat gyűjtsünk. Az online horgászközösségekben számos érdekes kérdés és eszmecsere zajlik, ezek közül most öt izgalmas felvetést válogattunk ki, amelyekre szeretnék mások számára is hasznos választ adni. Nem a sablonos reklámszövegek világa ez, hanem a gyakorlatban is hasznos tanácsoké, életszerű megközelítésekké. Ha te is keresed a finomhangolásokat a módszereidben, ezek a gondolatok neked szólnak.
A vietnámi túrámon saját bőrömön tapasztaltam meg, mit jelent az allergiás reakció… De hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre?
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A por alakú (porlasztva szárított) sörélesztő a sörgyártás melléktermékeként keletkezik. Az erjesztéshez használt Saccharomyces Cerevisae élesztőt, illetve a képződött biomasszát a gyártási folyamat lezárultával szárítják és porítják. Így egy inaktív (tehát erjedést már nem generáló), de tápanyagokban igen gazdag termék képződik. Aminosavakban gazdag, komplett B-vitamin sorral rendelkező alapanyag ez, jellegzetesen kellemes illattal. Egyéb alapanyagokhoz nagyjából 5% körül szokás adagolni, jó kötőanyag. Főtt magvak ízesítésére is remekül használható, azok vonzerejét nagyban fokozhatja.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A por alakú (porlasztva szárított) sörélesztő a sörgyártás melléktermékeként keletkezik. Az erjesztéshez használt Saccharomyces Cerevisae élesztőt, illetve a képződött biomasszát a gyártási folyamat lezárultával szárítják és porítják. Így egy inaktív (tehát erjedést már nem generáló), de tápanyagokban igen gazdag termék képződik. Aminosavakban gazdag, komplett B-vitamin sorral rendelkező alapanyag ez, jellegzetesen kellemes illattal. Egyéb alapanyagokhoz nagyjából 5% körül szokás adagolni, jó kötőanyag. Főtt magvak ízesítésére is remekül használható, azok vonzerejét nagyban fokozhatja.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.