Márna
Fogás ideje:
2005-08-27 05:30:00
Időjárás:
Tiszta
Napszak: Hajnal
Napszak: Hajnal
Horgász:
alika
Fogás helye:
Hernádvíz Kft - Erőmű csatorna
Súly:
3.2 kg
Hossz: 69 cm
Hossz: 69 cm
Csali: Nyers füstölt csülök
Módszer: feeder
Módszer: feeder
Részletek
JÓ KIS CSATA VOLT !!!
kb.8-10 perc mire szákba került.
Küzdött az utolsó pillanatig, ameddig csak bírt.
Nyári időszakban ezen a vizen reggel 05.00 -tól 09.00-ig jó ez a víz, mivel éjszaka és hajnalban az erőmű csak fél kapuval megy, ezért az erőmű előtti szakaszon áradás van.
( természetesen normális időjárási , vízállási viszonyok mellett igaz ez, sajnos a manapság egyre több árvíz, árhullám levonulásokat jó előre nem kalkulálhatjuk be. )
Na szóval reggel a fenti időszak a tuti!!!
Márna annyi van mint égen a csillag, ráadásul zabálnak is minta a kiéhezett vadak. Csalinak harmat giliszta, vagy valami jó fajta szagos husika pl.: jó szagos nyers füstölt csülök 2x2 cm-es kockákra vágva.
Klaszikus márnás szerelés (ami nekem a legjobban bevált): Nagyfül elvágva 2/3 - 1/3 -ra, forgós tányér ólom a rövid részre, horog a hosszú részre (ahogyan DÖME mester mutatja a Feederbottal folyóvízen c. filmjében ).
kb.8-10 perc mire szákba került.
Küzdött az utolsó pillanatig, ameddig csak bírt.
Nyári időszakban ezen a vizen reggel 05.00 -tól 09.00-ig jó ez a víz, mivel éjszaka és hajnalban az erőmű csak fél kapuval megy, ezért az erőmű előtti szakaszon áradás van.
( természetesen normális időjárási , vízállási viszonyok mellett igaz ez, sajnos a manapság egyre több árvíz, árhullám levonulásokat jó előre nem kalkulálhatjuk be. )
Na szóval reggel a fenti időszak a tuti!!!
Márna annyi van mint égen a csillag, ráadásul zabálnak is minta a kiéhezett vadak. Csalinak harmat giliszta, vagy valami jó fajta szagos husika pl.: jó szagos nyers füstölt csülök 2x2 cm-es kockákra vágva.
Klaszikus márnás szerelés (ami nekem a legjobban bevált): Nagyfül elvágva 2/3 - 1/3 -ra, forgós tányér ólom a rövid részre, horog a hosszú részre (ahogyan DÖME mester mutatja a Feederbottal folyóvízen c. filmjében ).